Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak klasický ekologický zelený protest, takových tu bylo

1. boj proti kožichům - zachraňte život norkům, liškám a polyesterům

2. zabij bobra, zachráníš strom

3. zákaz dyhydrogen monochloridu v potravinách, je srtelně nebezpečný , mnoho lidí přišlo jeho vinou o život ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Ještě je horší dihydrogen monoxid ! To je absolutní jed. Stačí si jen jednou cucnout, a už jen můžete čekat na funus. Zakázat! ;-D

1 0
možnosti

nebyla pripravena, to mate pravdu

ale proc se vysmivate nazvu organizace Krocan, to jsem nepochopil

kazdy - dobre pripraveny - projekt k ozdraveni ovzdusi ale kvituji, neni mi jedno, co lide v Cesku museji dychat a v jakem prostredi jsou nuceni zit

1 1
možnosti

Nějak se nám ti zelení Piráti začali věnovat sociálnímu inženýrství. Mám takový neodbytný pocit, že jsou někteří naivní jedinci od Pirátů ponoukáni k navrhování nesmyslů a následně jsou mediálně znemožněni. Preference Pirátům rostou hlavně proto, že jedou "online" své aktivity ihned veřejně vykecají, to je fajn a sympatické. Na druhé straně v běžném životě taky nevykecáte všem na potkání každou pitomost co vás zrovna napadne, pokud se (v rámci vědeckého ověření) pokusíte takto chovat jeden až dva dny, může to znamenat ztrátu vašeho dlouho budovaného image. To samé může potkat Piráty.

Na příkladu pana Michálka a jeho prolomení advokátního tajemství je ta naivita zjevná. V debatě v ČT z něho vylezlo, že podobný nápad z dílny paní Schillerové byl již jednou v zárodku shozen ze stolu a že ho v jeho snažení značně podpořila. Proč asi, bylo jí jasné, že se náramně znemožní, až mu nápad advokáti rozcupují jednoduchými a naprosto logickými argumenty. V debatě proti Dr. Sokolovi neměl šanci a vypadal jak školáček u tabule co se doma moc neučil.

Podobně generální zákaz spalování hnědého uhlí není nic nového a každý, kdo s tím kdy přišel, ten se vždy na tom odkecal. Zajímalo by mě, kdo paní poslankyni namluvil, že je to bezvadný nápad. Studie a metody pro výhodnost různých zdrojů energie existují (např: http://oenergetice.cz/elektrina/trh-s-elektrinou/ktery-energeticky-zdroj-je-nejlevnejsi-naklady-na-vyrobu-energie-externality-a-dotace/), existuje odborná komise, která to poslancům vysvětlila, poskytla tvrdá data a navrhla další postup. Výsledkem je Státní energetická koncepce a tady je prostor pro fundovanou oponenturu, co je na ní blbě a proč.

4 0
možnosti

Nejsem zelený, ovšem to co se udělalo pro severočeský kraj po devastačním minulém režimu s odsířením elektráren, musím jen kvitovat. Ještě živě si vzpomínám, jak jsme vyjížděli s rodinou každý víkend se do Krušných hor nadechovat. Dnes je největším znečištěním ovzduší lokální vytápění rodinných domků převážně na našich vesnicích. Pravdou je, že mnozí občané místo toho, aby investovali do vytápění, jedou na staré kotle z komunistických let, přestože v rodině mají někdy i tři automobily. Klidně čekají, až jim to druzí občané zaplatí kotlíkovými dotacemi. To je socialistické myšlení a nedivím se mnohým, že proti tomu vystupují. Ti co dřepí doma u televizoru a vytáhnou paty do terénu jen, když si jdou pro pivo, těm to nevadí.

4 0
možnosti

Takhle setřít poslankyni

a ještě se u toho usmívatR^

2 1
možnosti

Kurňa, takhle jít do paní poslankyně. Elektřinu přece máme ze zásuvek, teplo z radiátorů a peníze z bankomatu. To vy nevíte? ;-)

9 1
možnosti

A mléko je od mlékařky. :-)

2 0
možnosti

Piráti jsou salónní strana bez praktických zkušeností, proto je logické, že se tam podobní extrémní jedinci připravení škodit společnosti stejně jako to dělají zelení coby strana vyskytují. Bude trvat nejméně dvě volební období, než toto Piráti vyřeší. Pokud to vedení Pirátů bude chtít řešit.

4 0
možnosti
Foto

Nejse příznivcem pirátů, měla určitě být připravena lépe, ale to jaké by to mělo doady nedokáže vyčíslit přesně nikdo.

faktem je, že omezení uhlí je potřeba bez ohledu na to jaké to bude mít dopady. zničené zdraví není otázkou handlu.

0 15
možnosti

Jasně. Omezení uhlí za každou cenu. EET za každou cenu. Přijímání milionů muslimských invazních vojáků za každou cenu. Šetřit se bude, ať to stojí, co to stojí. Atp. Přímá cesta do totalitního pekla. :-/

20 1
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik