Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ano, Evropani se zbláznili, ale oni byli vždycky trošku šílení. Tak například: 1. světová válka, 2.světová válka, vynález marxismus-leninismu, vynález nacismu...vynález kolonialismu, abych nezapomněl. Teď vynalezli, že všechno zachrání černí imigranti a zelená auta a energie.

1 0
možnosti
Foto

A všude jinde ve světě klid a mír :-) Hezká pohádka, bohužel jen pohádka ...

0 0
možnosti
Foto

Podstatnou část ruské ekonomiky tvoří prodej ropy a zemního plynu, proto si nemyslím že Rusko se dívá příznivě na snahy o zvyšování podílu obnovitelných zdrojů v Evropě. Slunce ani vítr Rusové skutečně nevyváží, z toho nic mít nebudou.

2 0
možnosti
JV

No, to je jinak . Cina je uz "zelenejsi" nez Evropa.

0 3
možnosti
MP

To je naprostý nesmysl. Čína sleduje ekonomickou logiku, rozhodně se neřídí zelenou ideologií. Tam, kde to má smysl, buduje obnovitelné zdroje, ale zároveň stále ve velkém těží uhlí a staví spoustu nových uhelných elektráren. Rozhodně se nepřihlásila k Pařížské dohodě a nepodvazuje své firmy nějakými zelenými normami, aby jim zdražovala výrobu. Je to prostě úplně odlišný přístup.

4 1
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik