Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak aspoň někdo se má dobře, to je tak uklidňující.

0 0
možnosti
MP

I tenkrát před tím rokem 2010 tady byli ekofanatici a všem tvrdili, že je potřeba podporovat soláry. To připravilo vykutáleným politikům půdu pro přijetí špatného zákona. Teď se historie opět opakuje, zase křičí ekofanatici, zase jsou ve hře obrovské peníze.

10 0
možnosti
TD

Fotovoltaické elektrárny u nás rozhodně nevyrábějí desetinu elektřiny. Jsou to jen asi 2-3 %.

Souhlasím, že FV tunel roku 2010 jasně ukázal jak určitě ne. Na druhou stranu tu máme zabetonovanou legislativu, kdy není možné budovat velká bateriová úložiště (ani bez dotací), kdy se nevyplatí stavět FV tam, kde by posloužila nejlépe (střechy bytových domů), kdy se celá desetiletí halucinuje o dostavbě jaderných elektráren a skutek utek, zatímco desítky let vyrábíme více než polovinu elektřiny z uhlí a 10 - 15 % vyvážíme atd.

1 0
možnosti
ZH

Pro upřesnění, těch 10% je za všechny tzv. obnovitelné zdroje. Soláry se na výrobě elektřiny podílejí cca. 2,7% !!!! Soláry jsou podvod a jeden z největších tunelů v ČR. Poděkovat za to můžeme především zeleným, lidovcům a hlavně socdem. Za ty prachy už mohly být postaveny další bloky JE. A kdo chce na střechu solár, klidně, ale za svoje.

15 1
možnosti
IB

I24v21o 27B26o81u68š32e

22. 9. 2020 11:56

Zato, že přeplácíte solární barony dávejte vinu spíš tomu, kdo jim ty ceny stanovil. Ekologičtí aktivisté to opravdu nebyli.

2 4
možnosti
Foto

Tak se také staňte solární baronkou a za získané peníze začněte stavět byty a dálnice. Rv

2 14
možnosti
PK

To je zase rada. Když blogerka napíše, že prostitutky mají velké příjmy, poradíte jí ...

10 0
možnosti
FD

Máte v tom věcný zmatek!

1 3
možnosti
VB

Solární energie je v zemích kolem nás stále levnější, výhodná pro občany. Solární barony taky nechci, ale jinak proti baronům nic nemám.

3 0
možnosti
Foto

Kecy, ve všech státech s větším podílem výroby v OZE je elektřina dražší.

4 1
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik