Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Němcům to jde bez uhlí tak dobře, že letos zprovoznili novou uhelnou elektrárnu Datteln 4.

4 0
možnosti
Foto

Těm dvěma troubům bych zadarmo poradil podnikatelský plán. Vezměte si podnikatelský úvěr a ze ten postavte OZE zdroj, kterým, bez dotací samozřejmě, ekonomicky zničíte uhelné elektrárny. Má to hned dvojí efekt. Dosáhnete svého a ještě vyděláte prachy....volové.

6 0
možnosti

MFD jsou seriozní noviny? Nevím, přestal jsem je číst poté, co zkolabovaly, když odešla skoro celá redakce. Domnívám se, že nelze brát vážně lidi z neziskovek, protože jsou placeni za to, že prosazují nějaký názor. Placeni za názor. Placeni za názor. Totéž třeba Rozoumek a migrace - placen za názory hájit migraci do Evropy. Tak tyhle lidi poslouchat nemá smysl. Jedině nezávislé odborníky.

7 0
možnosti

Autorka, možná mluví o technetu. :-/

1 0
možnosti

J81a47n 92H67y37n26e35k

24. 9. 2020 14:21

Ekoterorismus by měl být trestným činem. Tito pánové jsou pouze zalepení svojí vizí , že nedohlednou dále než k svému nosu. Tito lidé jsou podporování masmédií a tak se jim daří tyto své bludy úspěšně přenášet do myšlení především mladých lidí. Protesty mladých proti všemu je pro ně zábava. Kdyby existovalo veřejné odsouzení těchto excesů masmédií, pak by situace v myšlení byla drobet jiná. Tohoto problémů se se snahou zviditelnit, chytá i politická opozice a na malér je zaděláno. Takový je stav dnešní naši společnosti.

17 0
možnosti

J97a48n 36R26á96ž

24. 9. 2020 14:05

To, že Němci přejdou zcela na obnovitelné zdroje je utopií i u nich. Fungovat to nemůže už jenom kvůli poddimenzovaným dálkovým rozvodů. Avšak, jak je jejich zvykem, své problémy pak budou přenášet na jiné. Výsledkem bude nedostatek energie zvláště v těch zemích, kde si občané nebudou moci platit německé ceny.

Němci jdou svým myšlením často ode zdi, ke zdi. Když vedli válku, tak totální, když plánují přechod na jiný zdroj energie, tak ten přechod musí být totální. Žádné jaderné, ani uhelné zdroje, jen plyn, slunce a vítr. Ale pozor - vše, co Němci chtěli dělat "totálně", dosud vždy špatně dopadlo. A tak bychom měli být k jejich nápadům hodně obezřetní.

19 0
možnosti

Můžeme si lhát do vlastní kapsy. V Bruselu to dělají v mnoha otázkách a jak jim to pěkně jde.

2 0
možnosti
Foto

A nejhorší jsou aktivisté......

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS