Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M36a46r48e25k 43H58u24r88t

4. 12. 2020 19:23

Podvod jménem soláry se ale může zopakovat v míře mnohem větší v podobě nadiktování výše ceny emisních povolenek, díky kterým nám EU zavře všechny energetické zdroje a budemem 100% závislí na dovozu a stane se z nás čistá energetická kolonie Německa Francie. Já chci uhlí a jadernou energetiku, protože top je jediná záruka vývoje naší země.

0 0
možnosti

V81í54t 31O38ž93a54n37a

27. 11. 2020 13:29

Původní majitelé solárních elektráren (Solární baroni) už to dávno prodali a současní majitelé za jejich hříchy nemohou.

Neustále vyléváte s vaničkou i dítě v ní.

0 0
možnosti
Foto

Pokud nadále berou dotace a povinné OZE příplatky, tak se na tom tunelu dál podílejí. Je celkem jedno, že se vyměnil majitel když firma ždímá dál.

Jestli ale jedou na vlastní triko a dodávají spolehlivě elektřinu podle potřeb odběratelů za tržní cenu bez státních dotací, subvencí a nuceného výkupu bez ohledu na potřeby, pak samozřejmě klobouk dolů a uctivá poklona.

0 0
možnosti

Biopalivoví baroni, větrníkoví baroni, biomasníkoví baroni, stále bude co dotovat. Vrchol dotací budou ekologicky čisté elektroautomobily, výroba "ekologických" baterií a jejich likvidace, "ekologická" těžba mědi a lithia (obnovitelné zdroje, že ano), budování rychlonabíjecích stanic a přívodů k nim,... A všechny tyhle šílenosti budeme zálohovat stabilním a levným ruským plynem. Hosana.

5 1
možnosti

Dokud budou o energetice rozhodovat vyšinuté záškolačky a nějací hipsteři s nevyjasněnou sexuální identitou a orientací, tak to tak bude.

4 0
možnosti

Jestli je to pravda, tak to bude žalob na český stát za zmařené investice a nerealizované zisky !!!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Dotace jsou ZLO. Jakmile je něco dotované, zaplatíme si to všichni v daních a někdy i ve vyšších cenách (jako solární energii). Dotace vedou ke korupčnímu jednání, zvyšují rozdíly mezi ovládajícími a ovládanými, přispívají k většímu podvolení.

8 0
možnosti

rozhodne nesmime dovolit zaneradeni morem timto bordelem

2 0
možnosti

Každý příjemce dotací je "solární baron".Jsou solární baroni,železniční baroni,větrní baroni,zemědělští baroni,autobaroni atd.

2 0
možnosti

Já mám jenom obavu, aby v půdním fondu nedošlo k falšování definice znehodnocená půda, tak aby se vztahovala i na půdu zemědělskou.

1 0
možnosti

Katastr nemovitostí (KN) nezná druh pozemku "znehodnocená půda", ale zná druh pozemku "ostatní plocha", způsob využití "neplodná půda". Ke změně druhu pozemku a jeho využití, na kterých jsou solární elektrárny, stačí jen rozhodnutí příslušného státního orgánu, zahrnující nejlépe všechny pozemky se solárními elektrárnami v celé ČR a následující zápis do KN. Pro solární barony u nás zřejmě nic nepřekonatelného....

1 0
možnosti

Karma. A skvělá písnička. Bohužel ji budou hrát ještě 10 let.

4 0
možnosti

ČR stále staví politiku na neuvěřitelných paradoxech, např. zaměstnanci mají zatím zdaněné i odvody pojistného, zatímco podnikatelé nikoli (ti si ho z daní odepisují, navíc platí méně než zaměstnanci). Podobně je tomu se solárním zdrojem energie, v západních zemích se stále zlevňuje, považuje se to za levný zdroj a pro veřejnost užitečný.

0 6
možnosti

P35e16t75r 11B57u84r77i91a28n

23. 11. 2020 12:01

Máte to s těmi daněmi poněkud popletené. Píšete to nejenže špatně, ale celé naopak.

A podnikatelé, tedy živnostníci, rozhodně neplatí na odvodech méně než zaměstnanci, nýbrž procentuálně naprosto stejně. Jen s tím rozdílem že si to nemohou dát do nákladu jako firmy, které ty zaměstnance zaměstnávají.

10 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik