Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obecně: aby mohl někdo rozkazovat, tak k tomu musí být ještě ten, kdo bude poslouchat. Nebude-li, může se rozkazovač urozkazovat k smrti.

1 0
možnosti

Takže černé stavby? Pokud máte dost peněž na úplatky, v ČR není problém.

0 0
možnosti

Nevím, jstli nás čeká zelená totalita, hádám, že spíš ne, co nás ale čeká s jistotou, je klimatická změna. Nás a hlavně naše děti.

Růst globální teploty vlivem spalování gigantických objemů fosilních paliv je prostě fakt. Vzhledem ke všem okolnostem bude v celkovém součtu zhruba mezi 4 - 6 °C, takže se tenhle svět změní k nepoznání, doslova nezůstane na kameni kámen. Už teď se mění drasticky třeba v Arktidě, a to je jenom začátek.

A v podstatě nemáme šanci s tím cokoliv udělat. Ani přes tuhle a podobnou snahu.

Na to se nabaluje nekontrolovaný populační růst jistých částí světa, vymírání celých ekosystémů, vybíjení oceánů, likvidace hmyzu, bělení korálových útesů, vyčerpávání úrodné půdy, mizení pevninských ledovců a vzestup hladin oceánů, nedostatek pitné vody atd atp etc.

Takže je možná pravda, že bychom si měli užívat, dokud to jde.

Stejně neutečeme. Není kam.

Spíš to budou nemilosrdné boje o zdroje, než zelená totalita, co nás čeká...

4 0
možnosti

4 - 6°C, není to málo Antone Pavloviči ?

2 0
možnosti

Tak uz vime proti cemu jste? A ted jeste pro co? A nebo presne to jak to je? A co kdyz kola dejin se otáčejí samy od sebe a vy na to musite "jen" reagovat ... stejne jako na úžasný vynález parního stroje Jamese Watta nebo na úžasný vynález solarniho panelu Alberta Einsteina? Uz asi vite co psaly na blozich pred 200 lety!!! Kam az zajede černá a dabelska totalita!!! 8-o

0 3
možnosti

Jakou souvislost maji skvele vynalezy se zakazama ve jmenu udajneho dobra?

5 0
možnosti

Velká karma. Budoucnost bude ještě velmi napínavá a zajímavá.

5 0
možnosti

To s těmi vícepatrovými domy má alespoň nějakou logiku. Nelze popřít, že tímto způsobem na stejné jednotce plochy lze vybudovat bydliště pro více lidí, a tudíž je možné dosáhnout úspory místa.

Tím neříkám, že bych byl zastáncem téhle myšlenky, avšak ve srovnání s mnoha jinými nápady zelené lobby, které nemají logiku vůbec žádnou, je takhle ještě oním pověstným jednookým mezi slepými, a tudíž je mezi zcela nelogickými myšlenkami králem.

3 0
možnosti

Možné to je, ale podle mě jde autorce spíš o princip. Oni prostě chtějí opravdu diktovat. Je to děsivé.

9 0
možnosti
Foto

Jako velká milovnice přírody... víte co nám pan poslanec Kott nachystal za zákon? To je taky totalita a genocida ohrožených druhů....

0 0
možnosti

A co tedy nachystal? Pochybuji, že má někdo přehled o každém poslaneckém návrhu zákona.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik