Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I65v57o 53N15e14j24d98l

3. 3. 2021 9:53

Dobrý den paní Dítětová, zvu Vás do Plané, když o nás píšete bez jakékoliv znalosti problematiky na místě. Rádi Vám ukážeme, kolik šetříme emisí dnes proti stavu před deseti lety a současně jak vypadá projekt konec uhlí v Plané, kde tu štěpku bereme. Upozorňuji, že žádné stromy se kvůli naší štěpce nekácí. To rovněž považujeme za zvěrstvo. Na http://www.c-energy.cz je kontakt, řekněte, že jsem Vás pozval. Moc hezký den přeji, Ivo Nejdl

0 0
možnosti

Dle Vás by bylo asi nejlepší nadále kutat a pálit uhlí. Přes Vaše mudrlanství se nové technologie rozvíjí. Pořídil jsem si nový kotel na dřevo a žasnu nad jeho účinností, solární panely jsou také mnohem účinnější. Ať se nestaneme kvůli věčnému remcání na všechno technologicky zaostalí.

0 0
možnosti

I95v25o 50B60o73u85š58e

2. 3. 2021 18:37

Nejste odbornice, to je pravda.

0 0
možnosti

Nezmizí ...ale můžeme se donekonečna tvářit, že bez "zelené politiky" by to bylo ještě horší .. a nadále přijímat všemožná "nezbytná opatření".

1 0
možnosti

Děkuju za vaše texty paní Dítětová. Já osobně mám obrovský problém s průmyslovým pálením biomasy, to je podle mě vůbec to nejhorší, zejména, když se to dřevo vozí po celém světě sem a tam.

6 0
možnosti

Když se budeme tvářit zeleně, globální oteplování zmizí

ne. jen z boháčů budou ještě větší boháči, kterým to ti chudí zaplatí. a zelené mozky z veřejných rozpočtů najdou jiný cíl jak vydělat bohatým

6 0
možnosti

Proto je nutno zmenit učební osmovy ZŠ a SŠ. Omezit fyziku a chemii a rozšířit občanské EURO gender vzdělání.

Potom bude úspora i 95%

6 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik