Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jsem i u nás viděl několik porostů "rychlých topolů". Nijak vábně taková monokultura nevypadá, ale budiž. Snad v místech, kde se nic jiného neurodí....

Ale vždy jsem si představil za jak dlouho bych spálil třeba 1 ar takového porostu v krbu.... Představa, že by tahle biomasa mohla významně energeticky přispět k lepšímu životnímu prostředí............ Takže Váš článek potvrzuje mé pochybnosti. Je toho dřeva zapotřebí mnohem víc. Klučení vykonají jiní a jinde. Po nás potopa.

Díky za informace :-)R^

2 0
možnosti
Foto

tak amazonský prales byl jakýsi dávný sen - tak alespoň různě nepřímo - tak Brazíle s pralesa různě ukrajovala a prales klučila - to bylo ve zprávách poměrně často - zda se tak děje i nadále nevím, už zase tak nesleduju - ale blog mi přijde napsaný dobře - včetně konkrétních informací z oboru

0 0
možnosti
Foto

Některé informace jsou tak šílené, že mívám o jejich pravdivosti vážné pochybnosti. Poprvé čtu o dřevu pro elektrárny ze zámoří.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik