Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

... musíme být ale soběstační nejen vůči plynovým rozmarům Putina ... Milá dámo. Rusové ani v dobách nejtužší studené války, kdy ta horká byla na spadnutí, dodávky ropy a plynu na Západ nepřerušili. K tomu by asi došlo až za skutečné, horké, války. Ne, nestalo a nestane se tak proto, že Rus je hodný, ale proto, že Rus je všechno možný, ale není hňup, ale pragmatik. O peníze jde až v první řadě. Takže psát o plynových rozmarech Putina je poněkud nechytré. Konečně, my bysme si ten ruský plyn, samozřejmě s patřičnou obchodní přirážkou, koupili od Německa. NordSreamem II jim ho tam poteče dostatek.

2 0
možnosti
EN

E11m83i50l 70N45o91v97á81k

7. 7. 2021 22:39

Plynové rozmary Putina nemusí nutně znamenat přerušení dodávek plynu, ale třeba i jeho zásadní zdražení, což ostatně vidíme na cenách zemního plynu už teď, kdy je jeho cena v Evropě meziročně více než čtyřnásobná.

1 0
možnosti
Foto

Pokus se tam stanete ministriní energetiky, tak ano. ;-D

0 3
možnosti
MP

Nemůžete se někomu snažit smát, když píšete ministriní...

3 0
možnosti
VV

Ty dlouhe tuhe zimy se vyrazne projevujiv nemecky mluvici casti Svycarska. Hlavne v oblasti Bodensee, kde jablone kvetou teprve pocatkem dubna. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Zrovna dnes na Novinkách tvrdí jeden moula, že energetická soběstačnost je zbytečná...podle všeho vzdělaný člověk který pracoval i na významných postech, investor na poli energetiky a teplárenství, přesto si nevidí na špičku vlastního nosu.....

Zapomeňte na soběstačnost, Dukovany jsou nesmysl, říká teplárník Nejdl - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

10 0
možnosti
Foto

Nesoběstačnost vyžene ceny energií nahoru. Pro teplárníka, kterému se podařilo ovládnout nezanedbatelnou část trhu a zajistit si povolená paliva, to musí být zlatý sen.

10 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik