Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nějak mi uniká proč bychom měli blbiny z Brusele poslouchat. Ať začnou od sebe. 2 x ročně se ten celý cirkus stěhuje do Štrasburku. Ať žije ekologie.

2 0
možnosti
Foto

Velká karma. Mám zcela identický názor.R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Čím bohatší společnost, tím mají jednotlivci větší snahu a motivaci chránit si své okolí. A za další je třeba pochopit fakt, že bohatství chudých se rodí jen a jen z bohatství bohatých.

2 0
možnosti
IB

I65v86o 58B60o16u92š85e

21. 9. 2021 12:48

Kde to ta EU uvadi?

0 0
možnosti
PS

Samozrejme ze to vedi. Stejne dobre vedi ze migrace ma potencial znicit tradicni Evropu. EU se chova jako banda lumiku vedi to ale zpatky ni krok. Popravde uvazuji ze budu volit piraty. Zeleni vitaci mohou urychlit rozpad EU a navrat k zakladum hospodarske spoluprace.

A nez tu zase vyleti par mene zdatnych jak certik z krabicky. Pirati se v EU parlamentu hlasi k frakci zelenych tedy jasna zprava(tedy pro ty bystrejsi) ze se hlasi ke greendealu. Primo na svych strankach rikaji ze migrace se musi resit spolu s EU. EU migraci nebrani jen resi stejnomerne rozmisteni migrantu a trestani zemi ktere nevitaji dostatecne nadsene. Pokud budou pirati resit migraci v souladu s EU tak se proste vitat bude.

0 0
možnosti
MR

Jenze blby je, ze ten pad bude na dyl. Takze je lepsi z osobniho hlediska prodlouzit dobu nez k nemu dojde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik