Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mírový projekt to je, Německo a Francie beze zbraní ovládly celou Evropu. Jinak Německu to rozhodně stojí za to, protože v Německu je neuvěřitelně drahá elektřina, tak proč to nerozšířit po celé Evropě. Green Deal podle mě nemá chránit přírodu, ale má přesměrovat penězovody správným směrem. Kdyby to přispělo k rozkladu EU a třeba pak dojde k nějakému zlepšení a budou uzavřeny dohody, které umožní volný pohyb zboží a lidí.

0 0
možnosti
VV

Ano, v Německu je neuvěřitelně drahá elektřina. Konkretne REWAG pozaduje za 1 kWh prepocteno 6 KC. A vy jiste vite jak je to i jinde kdyz to pisete.

0 0
možnosti
Foto

Naprosto scestné uvažování.

Emisní povolenky nejsou jen věci unie.

Vystoupením z EU by si chudší země nevyřešily problém s dráhou energií a ještě by zchudlý díky opuštění unijniho trhu.

Bez přechodu na "zelenou energii" pak dříve či později budou problémy ještě větší a zdražení podstatné vyšší.

Jedinou realnou cestou jak nezchudnout díky drahym energiím je striktní trvání na green dealu. Na jeho obdobu totiž přejde časem cely svět a tonkdo budou první budou mít technologickou i logistickou výhodu.

1 3
možnosti
JT

J80i50r93i 31T10i83c84h66y

14. 12. 2021 17:40

Radikalni levicaci, kteri vymysleli takove nesmysly, jako boj proti klimatu a vse co nasleduje, se svych pomatenych vymyslu nevzdaji. Nasledujici krize dovedou spolecnost do takovych pomeru, ze se pak lid vzbouri, ale nez k tomu dojde, muze to stat zivot i par generaci.

2 1
možnosti
TT

Poprvé, kdy musím nesouhlasit, i když jen s částí textu: 1) Projekt Evropské unie nikdy skvělý nebyl. Skvělý bylo EHS i ES suverénních států. Současný stav je prostě takový, že menší státy - a těch je drtivá většina - jsou prostě vazalské. Podle práva EU. 2) Nejde o žádný nejúspěšnější mírový projekt, protože o nějaký mírový projekt nikdy nešlo - to teď akorát omílají do omrzení eurohujeři. Jednak šlo od založení Montánní unie jen o hospodářské cíle (až do té neblahé EU), jednak Evropa byla ušetřena menších válek díky válce studené. Adenauer s de Gaullem přispěli k mírumilovné atmosféře v Evropě uzavřením německo-francouzského přátelství tisíckrát víc než všichni žvástalové v Europarlamentu a dalších odporných institucích. Otázka na tělo: jak se zasadila ES proti válkám v Jugoslávii? Jak EU proti občanské válce na Ukrajině? Vždyť její představitelé dělají vše pro to, aby se z války občanské stala válka mezistátní!

5 1
možnosti
Foto

Tatíčku, EU není vojenský pakt a tudíž se těžko mohla angažovat ve válkách v Jugoslávii. S výjimkou nějaké humanitární pomoci. Podobně může těžko něco udělat v případech, kdy tajuplní mužíci obsadí kousek suverénního státu. Zase - jen humanitární pomoc s nějakým ekonomickým trestem pro pachatele. Rv

2 2
možnosti
JZ

J12a67n 37Z22i31e12g53l59e71r

14. 12. 2021 15:46

Za blog zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
PP

P47a88v17e32l 10P15o15n33e74c

14. 12. 2021 15:39

Úředníci EU nemají politickou odpovědnost a půjdou dále cestou zeleného tažení. Za blog R^

4 1
možnosti
PV

To si jako myslíte, že je EU se schopna sama zreformovat? Nebuďte naivní.

5 0
možnosti
JF

Hlavně, aby se vzpamatovali z toho kolik už stály všechny zdejší tunely a aniž by se hrablo do země. ;-D .... natož kolik budou stát jeste vsechny, to uz bych začal být snad i eurorealista ;-);-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik