Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J18a84n 51K63a85r55a93s29e42k

14. 3. 2022 21:08

je to skutecne neuveritelne, cist ty nesmysly jak od autorky tak v tech komentarich. Driv jsem si myslel, ze jsme inteligentni narod, ale z nejakych duvodu (komunismus, covid) se to nejak zlomilo.

Na ty jednotlivosti nema cenu vubec reagovat, opravdu silena je ale ta skoro obcesni predstava, ze jadernejma elektrarnama (ktere by tu mohly byt nejdrive za 15 let) se bude 'topit' :-)

To si skutecne nekdo mysli, ze velka nemocnice ve Francii (aktuelne zarny priklad jak je to s tou energii nezavisle delat) se vytapi el. proudem? Nebo v chemicke fabrice, kde je pro ty procesy zapotrebi tepla, tak se to realizuje elektrickejma spiralama?

Ja fakt nevim, jak si to predstavujete? Ze si dame kazdej do bytu 5 radiatoru a jeden boiler? Jo, koupit by se to dalo, ale jak by se to zaplo, tak shori privodni el. vedeni do barakau.

Problem neni green-deal - problem jsou lide, kteri tam maji slamu ....

0 0
možnosti
Foto

Jadernou teplárnu v Plzni plánovala Škodovka už někdy před 40 lety. K tomu není třeba přívodní vedení. Už jen nevím, která z ekologistických organizací se chlubila, že tomu bránila. Měla by si na účet připsat vyprodukovaný CO2, který namísto toho vznikl spalováním plynu a míru závislosti na Rusku, která jeho nákupem vzniká..

0 0
možnosti