Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

jak v clanku tak v diskuzi postradam toho hlavniho vinika. Totiz komunisty a socialni demokracii. Jak to, ze autorka zapomnela na tyto dve skupiny, ktere mohou uplne za vsechno?

0 0
možnosti
ZZ

Vám ten Green Deal a nesmyslné kroky EK a EU připadají v pořádku ?

8-o

0 0
možnosti
FM

Je až neuvěřitelné, jak černobílé vidění světa mají často i inteligentní lidé. A jsou schopni „svoji pravdu“ prosazovat hlava nehlava. Vůbec je nezajímají argumenty druhé strany.

Zdroj: https://ditetova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791189

Je až neuvěřitelné vaše černobílé vidění světa, kdy za hlavního viníka považujete Putina. Vůbec vás nezajímá argument, že energetická krize začala již před vpádem Ruska na Ukrajinu.

2 0
možnosti
ZZ

Ano začala v tu chvíli, kdy EU začala nahlas mluvit, že Německo nesmí povolit NS2 !!!

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
Foto

Mohli jsme si frčet na dvě trubky a všichni by byli spokojeni ... Pardon, vlastně všichni ne. Zejména ti, co by z toho nic neměli.

2 0
možnosti
LS

hlavni roli hraje kartel podporovanej eu

zaklad ceny elektriny je v podstate bran od nejdrazsiho zdroje, a protoze je ted absolutne prepalena cena elektriny z plynu, tak i ta porad vyrobne levna jina elektrina stoji nesmysl

misto aby zavreli plynovy elektrarny a setrili plyn na zimu, tak nas sdiraj z kuze

4 0
možnosti
ZZ

No jo, ale to by Německu a Francii chyběla elektřina.

Ještě že má EU poslušné mopslíky, kteří raději vezmou u huby vlastní obyvatele a průmysl, aby byli poplácáni po ramenou za svou oddanost.

;-(

1 0
možnosti
PR

Green Deal je ideologie srovnatelná s komunistickým znárodněním. Oboje je hovadské a oboje zničí průmysl. Oboje skončí stejně a bude to nakonec zrušeno.

9 0
možnosti
LV

L36e26o16š 21V78a11c97e64k

30. 8. 2022 11:19

Škoda zrušila další projekty na auta se spalovacími motory, ví totiž, že Euro-fanatici protlačí směrnici Euro7, navzdory nynější krizi, takže jakékoliv rozumné názory jsou prostě mylná kalkulace. Green deal prostě jede, a dokud to lidi nezmění ve volbách (to by museli zvolit asi Okamuru), tak se vůbec nic nezmění.

3 0
možnosti
OS

No, oni ho pravděpodobně zvolí. I když na něj všechny ostatní strany sborově hází špínu. Pak se ale zase ukáže, že je to jen rétor bez vlastní dobré koncepce. Nebo že bych se mýlil? Kéž by!!

0 0
možnosti
JM

Putin je 15%

Povolenky 15%

Green Deal 20%

Nenažranost politiků a spekulantů 50%

16 0
možnosti
Foto

Myslím, že například v osobě Gerharda Schrödera se všechna ta procenta sečetla.

3 0
možnosti
LP

Vcelku souhlasím. Jen je třeba říci, že jedinou ekonomicky schůdnou cestou snížení oxidu uhličitého je přechod na jadernou energetiku. OZE je technický nesmysl a jakž takž je dobrá větrná energetika, pokud “větry”’ ani velké, ani malé, foukají po většinu roku, tedy 7-8 tisíc hodin ročně a hlavně v zimě! Německo je po sto letech opět strůjcem katastrofy v Evropě! To oni se pověsili Rusku na krk v honbě za technickými nesmysly. Premiér Scholz, skutečný financiér a vládce Evropy, by měl postavit mimo “mísu” zelené a aktivisty a spojit síly s pseudopravicí ( není identická pravice v Evropě) a postavit energetiku zničenou různými Grétami na jaderné nohy. Jinak bude mimo mísu on a možná i demokracie?!

10 0
možnosti
VR

Pan Topolánek i jako premiér je představitelem energetické lobby. V ODS není jediný.

Původně se měl ruský plyn dlouhodobě dodávat za fixní ceny. Energetická lobby EU se proti tomu postavila a obchoduje se s ním na burze. Stejně jako El. Energie. Německo dostavuje jaderné i tepelné elektrárny a poptává elektřinu na burze. My jí máme přebytek tak ji celou prodáme.

Oni hoši dobře vědí, že na burzách se dá spekulovat a vydělávat podstatně víc.

Stačí když poptávka převyšuje nabídku a cena na burze letí nahoru a my si jí koupíme zpět za tyto vyšší ceny.

5 0
možnosti
MT

Absurdni, nehorazne, zarazejici ze na to tento cesky stat pristoupil. Rv

1 0
možnosti
TB

V těch příčinách mi chybí ještě emisní povolenky a prodej přes burzu. Jinak souhlas je to kombinaci všech příčin.

Čistě z pohledu jazyka českého bych si dovolil říci, že správně významově je, že Putin využil situace, nikoliv zneužil. Zneužít znamená užít proti vůli a dovolím si říci, že situace či závislost žádnou vůli nemá.

Jinak dobrý článek.

2 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik