Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, neomarxisti si zelenáčským pochodem přes instituce, mezi něž patří samozřejmě i školy, dokázali vybudovat svoji pozici a hlavně stanovit neotřesitelnost svých pravd s obrovskými davy věřících k tomu. A jelikož už se dávno pevně drží ozbrojené moci, budou si dělat co chcou, i kdybychom měli chcípat. Oni samozřejmě budou - jak už jsou - ti rovnější.

1 0
možnosti

No tak, jestli jeden otevřený důl nic nevytrhne, tak když celé Česko zkolabuje na dluhy a neřešenou důchodovou reformu, tak to taky není problém - Čechů je z obyvatel země jen zcela pranepatrný zlomeček, že ano.

0 0
možnosti

... z obyvatel Země.

0 0
možnosti

Jednou se veřejné mínění proti zeleným otočí a přestane je německý volič volit. Jen nevím, co všechno se ještě musí stát.

Musí zelený aktivisti zabít policajty? Nebo musí stát elektrika ještě X krát tolik? Nebo musí Putin přijet s tanky do Berlína?

Nevím, ale věřím, že se toho dožiju. :-)

0 0
možnosti

Někteří "aktivisté" si tam prý kromě zápalných lahví vzali také děti. To je vyloženě odporné.

2 0
možnosti
Foto

Klimatičtí panikáři se do značné míry rekrutují z řad lidí, kterým je fyzika, geofyzika a exaktní vědy vůbec, značně vzdálené. Stejně tak jako logické uvažování. U nich jde především o emoce a ideologii kombinované se spasitelským komplexem.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS