Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Kouknul jsem na vaší blogovou historii.

Pohodová holka?

Podle mého názoru, taková fanatička typu blogera Petříka.

Klapky na očích..

2 6
možnosti
ZH

Samozřejmě, že jde v první řadě o megabyznys. Například emisní povolenky jsou špicovým produktem. Stačí vyvolat strach, a byznys se rozjede. A točí se v tom tolik peněz, že na velmi luxusní život postačuje, když z toho kolotoče odtékají mrňavoučká promile někomu na účet, třeba za licence atp.

5 0
možnosti
Foto

J59i40r79i 81C19i38z

18. 5. 2023 16:48

No tedy autorko, co vy ve svem zarputilem postoji proti Nemecku nevymyslite.. Ano, nejaky problem u jednoho pracovnika ministra Habecka nastal, probirali to ve zpravach na ZDF (sleduji kazdy den). Toho pracovnika vyhodili a dalsi postihy prijdou. Ze ovsem spojite vypinani AE s programem na cistou energii v Nemecku? Kde jste k teto konine prisla? Ve sve hlave nebo vam to nekdo naseptal? Co kdybyste misto Nemecka se zajimala o elektrarny v CR? Nebo o FVE a jak jsou podporovany od tohoto statecku? Nebo jeste lepe misto techto nesmyslu se projit po lese a misto hribku sbirat odpadky? Hodne se da napsat o nekolika tisicich vesnicich v CR, ktere nemaji kanalizaci a vodovod, proto vsechny splasky tecou do potoku a rek. CR vas nezajima? To je skoda, problemu k reseni je zde mnohem vice nez v Nemecku.

0 8
možnosti
LP

A vy jako myslíte, že když vyhodili jednoho vyžírku a darmošlapa, že tím se celý problém vyřešil ?

6 0
možnosti
PS

Je to vždy stejné vždy jde jen a pouze o peníze. No a lidé co greendeal prosazují se pak dělí na dvě skupiny. První skupině jde jen o prachy a udělají cokoliv včetně lží. Druhá skupina to jsou užiteční idioti ti jen uvěřili první skupině. A ano druhá skupina je daleko hloupější než první.

A popravdě je zde i malá skupina lidí co ty myslí opravdu dobře. Jenže tito lidé nejsou vidět neřvou na náměstí většinou někde uklízejí les nebo nosí žáby přes silnici.

10 1
možnosti
MK

Bohužel se jen potvrzuje to, co ještě nedávno bylo označováno jako dezinformace a fake news. Celý ten zelený nesmysl je jen velký kšeft a podvod.

11 1
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik