Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

A to jste ještě pozapomněla na ukládání CO2 do hlubinných úložišť, což je nejnovější výmysl těchto zelených mozků. Zatímco proti takovémuto ukládání jaderného odpadu tito ekoteroristé zuřivě brojí a straší obyvatele, tak ukládání CO2 podporují! Ale těm obyvatelům zamlčují jednu podstatnou okolnost. Kdyby, nedejbože, došlo k nějakému silnějšímu zemětřesení a v zemi vznikly trhliny, tak jaderný odpad, který je pevný, zůstane tam, kde je, ale plynný CO2 těmi trhlinami unikne a obyvatelé žijící v okolí se udusí!

1 0
možnosti
LB

Je to klasický příklad toho, kdy řešení praktických problémů se životním prostředí vystřídala ideologie a tu ideologii si jako svůj marketingový nástroj zvolil kšeft. Jak ten kšeft vypadá snad s českou zkušeností se solárními elektrárnami nemusím popisovat.

Jaderná energie je nejekologičtější vysokokapacitní zdroj elektřiny a kdyby nebyly zelenými fanatiky prosazovány jeho zrušení jako třeba v Německu, dál by se technologicky rozvíjel a měli bychom k dispozici jaderné elektrárny nových generací stejně jako například jaderné výtopny a menší zdroje pro krajská či okresní města.

Stačí se podívat na statistiky, kolik každý Němec v daních platí na útlum a rušení jaderných elektráren, na to, kolik elektřiny náhradou za ně musí brát z těch nejšpinavějších fosilních zdrojů, tedy elektráren tepelných, na to, jak neefektivní je nárazová výroba ve větrných či solárních elektrárnách, jak drahé, neefektivní, organizačně i technologicky složité jsou vysněné clustery bioplyn-solární panely-větrné elektrárny.

Boj proti jaderné energetice je boj proti zdravému rozumu a proti životnímu prostředí především.

11 0
možnosti
BH

Karma.

Není co dodat, včetně otázky kdo jim furt dává mediální prostor bez náležité oponentury.:-/

8 0
možnosti
VV

Dobrý den , jen je škoda , že s nimi se to nedá skoncovat jak Žižka s Adamity . Pořád mi zajímá kdo ten zelený sliz platí ?

7 0
možnosti
PV

Jednoznacne karma.

Pokud maji ekoaktiviste potrebu neco zamlcovat, proc by jim mel clovek plne duverovat? Rad koukam na Nedej se, obcas se dozvim neco poucneho, z ceho bych si mohl vzit priklad pro zlepseni sveho zivota a hned v nasledujicim sotu vystoupi nejaky "zeleny pomatenec", ktery dobrou myslenku posle totalne do kopru.

12 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik