Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

Já myslím, že označení dubka je v jejím případě moc lichotivé.

1 0
možnosti
JH

J93a57k45u30b 69H27o73z49a

26. 2. 2019 11:38

Jiří Kulhánek měl pro podobné v knize Cesta krve hezké pojmenování - "ekofašos".

2 0
možnosti
MS

S tím vymlouváním se na Čínu a jiné velké "producenty" exhalací jste to moc netrefila. Čína, Rusko a USA určitě nemohou za to, že na Ostravsku se za příznivého větru nedá dýchat (kromě jiného) kvůli polským elektrárnám. A platí to samozřejmě i obráceně, když fouká směrem do Polska. Jedna věc je CO2, kde skutečně nejsme tak významní, a druhá - naše vlastní životní prostředí. Za těch třicet let jsme pokročili jen v tom, že jsme odsířili uhelné elektrárny, ale o čistotu ovzduší z hlediska polétavého prachu jsme se zatím moc nepostarali. Dusící se občané na Ostravsku by mohli vyprávět. A koneckonců i na Teplicku si někdy člověk připadá, jako by seděl pod komínem.

4 0
možnosti
Foto

Jeďte na Teplicko a zjistěte si jaké je zde ovzduší od devadesátých let a pak se vyjadřujtete a nepindejte hlouposti.

2 0
možnosti
Foto

Být poslancem je složité, ale pokud najdete kamarády třeba z jaderné nebo solární lobby, bude Vám uhelná elektrárna smrdět možná ještě více. Stejně tak se nezakáže dovoz polského hovězího, protože by pach polské levoty vyprchal stejně rychle, jak se rozpustila posypová sůl. Jak chcete naučit lidi jíst dražší České maso? A kdo má dost velký podíl v českém zemědělství, že by někdo z vlády? V parlamentu a ve vládě nesedí žádní géniové, jedni byli povýšení do božského stavu a názor nějakého nýmanda je nerozhodí a ti druzí, o trošku chytřejší, za "svůj" názor dostanou nějakou protislužbu. Do které skupiny patří paní poslankyně jsem neměl čest zatím zjistit.

0 0
možnosti
LV

Pravda je, že ten člen vlády, který má dost velký podíl v českém zemědělství, zároveň dováží to polské maso...

1 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik