Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

Používá stejné blbé plastové obaly a krabičky jako my všichni. Znamená to tedy, že ekologické problémy neexistují?

1 0
možnosti
MK

Problém s porozuměním textu? 8-o

0 0
možnosti
VB

Zelení tvrdí, že 80 procent všech lidí chce něco dělat s klimatickými změnami. Dobře tedy. Rozvodné společnosti jsou schopné dálkově zapínat a vypínat přívod elektřiny, což umožňuje těm, co chtějí zachránit svět, používat energii pouze ze solárních a větrných elektráren. Ať si tedy zřídí „zelenou“ sazbu, kdy dodávky budou fungovat pouze za větru a svitu slunce. Každý nechť žije jako energetický poustevník, ale ať neobtěžuje svoji posedlostí, dalo by se říci perverzními nápady, svoje okolí.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=463886

4 0
možnosti
DS

Víte, já jsem tu fotku viděla, ten článek četla a četla i reakce pod ním. A uznávám, že se tam ta paralela o vodě a vínu nabízí. Na druhou stranu, nerada bych, aby kvůli nevyspělosti jednoho děvčete a naší úlevě, že není dokonalá, zanikl apel, který je skutečný a skutečně vážný. Koneckonců, od koho se to uvážení to děvče mělo naučit? Má rodiče jako jsem já a možná i Vy. Já jsem si po přečtení toho článku poměrně dlouze a uvážlivě zametala před vlastním prahem a pak ten kámen zase položila...Necítím se býti bez viny...

5 2
možnosti
KC

No, ono je to spíše tak, že tu nedospělou dívčinu někdo vozí po světě jako medvědář medvěda. A ten apel, který zmiňujete jí někdo podsouvá. A nevíme kdo. A nevíme, co tím sleduje.

5 0
možnosti
JK

Tak to je zase odhalení.

2 2
možnosti
AM

Je to úplně jedno milá paní. Obsah skleníkových plynů v atmosféře neustále roste, klimatická změna už začala a nikdo nemá sílu ani chuť změnit směr. Za sto let stoupla průměrná teplota planety o stupeň Celsia, dokonce století stoupne o další tři nebo čtyři. Začalo globální vymírání živočišných druhů, severní Afrika a Blízký Východ vyschnou na troud, roztaje permafrost, změní se síla a směr mořských proudů, odumřou korálové útesy............ V kostce - nezůstane na kameni kámen.

Na Grétě vůbec nezáleží.

2 4
možnosti
Foto

Ještěže se toho nedožili dinosauři. Určitě by vyhynuli.....

6 2
možnosti
Foto

To je opravdu zajímavé kolika lidem vadí,že se mladí lidé snaží angažovat v ruzných otázkách.Pokud někomu bylo v šestnásti všechno jedno neznamenáto,že ti šestnáctiletí,kterým to jedno není jsou nějací horší.To mají držet hubu a krok...?Dost mě pobavila ta kritika banánu ve Švédcku,to je tam mají mít jednou za rok na Vánoce,jako my za komunistu...?

3 11
možnosti
Foto

Možná to bude tím, že lidé křik na náměstí a transparenty nepovažují za druh angažovanosti, který by měl potenciál přinést nějakou kýženou změnu (pokud je kýžená).

9 0
možnosti
DP

Přesně. To jste trefila hřebíček na hlavičku.R^

7 0
možnosti
TT

Dost mi to připomíná Faltýnkovo: "Nazažil jste komunismus, nic o tom nemůžete vědět!"

Pořád úplně nechápu (a nebo chápu) proč v zemi, která má za sebou totální ničení životního prostředí za komunismu, vyvolává takový odpor, když někdo (studenti, vědci, kteří o ŽP dost ví) chtějí debatu o vlivu na životní prostředí a chtějí, aby politici, kteří usilují o to mít moc, přijali i zodpovědnost za rozhodnutí směřující do budoucnosti.

6 5
možnosti
Foto

Protože protest směřuje špatným směrem (katastrofální situace není v Evropě), protože protestující něco jiného hlásají a něco jiného sami dělají (např. viz článek), ..... také proto, že je to celé povrchní (nemáme dostatek relevantních starších dat k porovnání), kolísání klimatu je zřejmě přirozené (dochází k němu cyklicky v závislosti na aktivitě Slunce), atd.....

9 0
možnosti
Foto

Nesnáším.:)))Nesnáším plasty...ale i já si koupím:)) jste kouzelnáR^;-D nesnáším...Vy umíte pobavit:))

3 3
možnosti
PV

P24a47v79e17l 53V16é61b38r

21. 3. 2019 16:20

Z toho si nic nedělejte. To zase já nesnáším vejce - nejsem totiž slepice.

4 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik