Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

dovolím si nesouhlasit....kuřáci mají naopak velmi silnou vlivovou moc. ne asi tu prvoplánovou (demonstrace, politické strany...), ale tu skrytou, ekonomickou. Kdyby této moci nebylo, bylo by kouření už dávno ve vyspělých zemích kriminalizováno stejně, jako jiné nelegální drogy.

0 0
možnosti
PK

Krásná ,chladná země a fajn lidi ale...Podle premiéra Stefana Löfvena jsou vracející se teroristé ISIS švédští občané a mají „plné právo“ se vrátit do Švédska. Löfven prohlásil, že odebrat jim občanství, by bylo proti švédské ústavě, ale ti, kteří spáchali zločiny, by měli být stíháni. Švédský protiteroristický expert Magnus Ranstorp Švédsko před přijetím teroristů ISIS i jejich žen a děti varoval. Podle něj všichni představují bezpečnostní riziko

Takže ta likvidace kouření je jen srandička...

7 0
možnosti
JS

Mozna, ze by se vice vyplatila kampan proti piti alkoholu (i ten je ve Svedsku na pridel). Ono to kolektivni silenstvi Svedu je mozna zapricineno staletimi alkoholizmu a dloholetym politikarenim socialistu.

4 0
možnosti
BH

To s těma pojišťovnama má skutečnou hodnotu o stavu v oblasti a ne kecy o přínosech parazitů.

4 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik