Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Ne nadarmo už Ježíš mluvil o tom, že když chceme kritizovat třísku v oku bližního, musíme si nejprve vytáhnout trám z vlastního oka. Takže tento nešvar je starý, jako lidstvo samo.

To už bylo třeba v knize/filmu Černobílý svět, že bílé paničky posílaly jídlo černouškům do Afriky, zatímco se dívaly skrz prsty na své černé služky a chůvy.

Popřípadě vítači z řad politiků jsou stejní pokrytci. Vědouce, že do konce života prožijí život ve vilové čtvrti bílých spoluboháčů, káží ostatním, kolik černých sousedů mají nadšeně uvítat.

35 0
možnosti
ZH

Chtěl jsem napsat podobný článek o pokrytectví a vyžírkovství těchto lidí. Namísto, aby šli příkladem a pořádali konference přes internet (asi nejmenší možná uhlíková stopa pro daný účel), pořádají opulentní srazy. Proto jim nemůžu věřit ani slovo.

20 0
možnosti
EH

Pro ně to je jako pro studenty povinně volitelný předmět. Očekává se, že budou dělat nějakou charitu a někteří si vyberou ekologii.

1 0
možnosti
Foto

Takže kritizovat přístup k ekologii lze, jen když člověk chodí nahý, případně oděn do sukénky z povadlých travin a na dovolenou se dopraví pěšky? :)

10 20
možnosti
Foto

Nejlépe, poklud ještě zadržuje dech....

11 1
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik