Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Dneska zas skoro cely den lilo, tak se mi zda, ze to sucho není následkem změn klimatu způsobených lidmi ale následkem nejakych astronomických cyklu; píšu to proto, ze je dobrý udělat plán omezení emisí ale nezapomínat, ze oteplení muže také nemít s lidskou činností nic zásadního společného.

13 0
možnosti
AP

A to nepíšete o škodlivosti klimatických alarmistů/aktivistů. O jejich nápadech přímo škodících klimatu.

10 0
možnosti
TH

Těžbu neobnovitelných nerostných surovin přenechme rozvojovým státům.Elektřina má pohánet stroje na kterých mají vznikat výrobky s vyšší přidanou hodnotou.Nadává se na to,že jsme montovnou a překladištěm Evropy.A pak čtu že máme těžit uhlí a prodávat elektřinu.Aby si Rakousko,Německo hráli na ekozemě?O ekoaktivismus se nezajímám,nevím jaké důvody mají nebo k čemu směřují,ale v tomhle mají můj souhlas.

3 21
možnosti
TH

Děkuji za mínusy;-D

1 0
možnosti
ZB

Nikdo nebrání aktivistům přijít s vlastním návrhem energetické koncepce. Pro současnou spotřebu vyrobíme tolik z větru a potřebujeme tolik vrtulí, tolik MW z fotovoltaiky a bude potřeba tolik panelů. V případě bezvětří a tmy se to nahradí takto... Hlavní problém je, že prostě bez jádra a uhlí naši potřebu energie pokrýt nelze, ať to počítá kdokoliv...

30 0
možnosti

Ale Zelení Khmerové takové "koncepce" vyrábějí. Mají dvě chyby. Počítají s neexistujícími technologiemi a nepokládají energetickou infrastrukturu za kritickou pro chod státu.

Mimoto chtějí omezit dostupnost energie - to ale není chyba nýbrž záměr.

12 0
možnosti
JR

J30a86n 92R33á60ž

7. 9. 2019 14:34

Ale kuš, chtěl jsem dát + ale přeskočilo to. Pardon!

1 0
možnosti
JK

J52a87n 91K54o64z49l53e12r

7. 9. 2019 13:32

Jsem pro aby žádná z těchto podvodných aktivit neměla být připuštěna do dialogu k rozvoji tohoto státu, jejich tunelové vidění nás stojí přiliš mnoho finančních prostředků

9 2
možnosti
JS

Pudlo problému je v tom, že se aktivisté dostali vůbec do sněmovny, to ukazuje, že už se jim docela hodně voličům podařilo vymýt hlavy a to je mnohem více alarmující fakt, než celá ta komise.

28 1
možnosti
JC

Jen se na vás podívám, přelétnu ty žvásty a chce se zvracet...

1 26
možnosti
AP

Máte jíst řádně tepelně upravenou stravu, nebylo by vám šoufl.

9 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik