Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Není překvapením, že budou řešit zejména klimatické změny. Méně překvapí, že do Davosu přiletí soukromými tryskáči a vrtulníky." 8-o Tak je to překvapení, nebo to není překvapení?

1 0
možnosti

Pane Bárto a pane Leinere, víte kolik si vydělá pětileté dítě, které se v Ghaně brodí v kalu po těžbě vzácných kovů, aby vydolovalo ještě zůstatky? Půl dolarů za den. Půl dolarů, aby jste mohli ukazovat jak to je ekologické. Pětileté dítě, aby pomohlo uživit svojí rodinu. Kdo má ukradení dětství? Dívenka z prominentní rodiny ze Švédska, která jí banány, pomeranče, které tyto děti nikdy neuvidí?

Podívejte se co zůstává po těžbě kovů pro elektro ekoprůmysl. Kyselinová jezera, zmrzačené děti, zničená příroda. Jo jasně, není to v Evropě.

9 0
možnosti

A je zvláštní, že proti tomu nebojuje Unicef, organizace na ochranu dětí, pašeráci dospěláků z Afriky. Nikdo.

5 0
možnosti

Že se klima mění je fakt.

Nicméně je úsměvné, že se to někteří snaží změnit. Klima je totiž závislé na tolika faktorech, že lidská činnost je v tomto marginální. Ale chápu, že jde na tom vydělat.

Za posledních 500 let se klima změnilo asi šestkrát. Dokonce prudké ochlazení vedlo k Francouzské revoluci a hladomoru.

Vedlo k pádu Římské říše, hladomoru ve 14 století a napomohlo decimování lidstva během morových epidemií během 14 století.

Vedlo také k rozkvětu Evropy, během teplotního optima, kdy rostla města, zvyšovala se produkce potravin, díky oteplování.

Místo, aby jsme byli rádi, že žijeme v druhém teplotním optimu, tak se někteří snaží vyvolat paniku. Jenže pak přijde zase období chladu a co pak, že?

No dobře.

Greta a její miliardáři rádi cestují aby ukázali jaká je hrozba, ale jejich uhlíková stopa je několikanásobně větší než 90ti procent Evropanů.

Greta se nevzdá ovoce a potravin vypěstovaných v Africe, jižní Americe, Asii.

7 0
možnosti

Až bude žít domě ze dřeva, se střechou z lišejníků jako její předci, stravovat se jen tím co uloví a vypěstuje a co jí bude dovozeno sobolím povozem z okruhu deseti km, tak ať přijde na kachnu, která neputovala stovky km, ale je z farmy ze Lhot, na bramborové knedlíky z vlastních brambor, mouku z farmy pět km od baráku, vajíčka vlastní, stejně jako mrkev, cibule, česnek, celer, atd atd.

Pak jí a jejím miliardářům, kteří jí sponzorují, řeknu, že to je O.K. začali u sebe a nechtějí po druhých to, co sami nedělají.

6 0
možnosti

Klimatičtí bojovníci? Vždyť se jedná o světové ekonomické fórum. Nikoli ekologické.

5 2
možnosti
Foto

Když pominu, že pod tou zavádějící škatulkou „klimatický bojovník“ si samozřejmě kdokoli může představit cokoli... tak vy opravdu kladete rovnítko mezi „světovou elitu“ a „klimatické bojovníky“? No tak to je gól...

4 0
možnosti

Klasika. Řečníci se budou předhánět v plamenných projevech proti chudobě, oteplování atd., zatímco se v kuloárech bude projednávat, jak to zaonačit, aby na těch opatřeních elita ještě více vydělala.

5 0
možnosti

ale pomatená gréta, že prý vyšla ze švédska s baťůžkem a petkou pitné vody pěšky

5 0
možnosti
Foto

Pokud máte strach,že na boji proti klimatickým změnám někdo vydělá,tak bude raději lepší když tu dalším generacím necháme zničenou planetu...?

0 16
možnosti

J36o11s96e84f 84U91l93m30a46n

21. 1. 2020 14:16

Pochopil jste vůbec, o čem ten článek je? Asi zbytečná otázka...

10 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik