Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J74a62n 94H49a39r71v30a11n

12. 2. 2020 10:35

OK, jen místo slova "aktivista" patří správně "extrémista". Ale já si to už nahrazuji automaticky, stejně tak při sledování TV. :-/

8 0
možnosti
Foto

Moje předpověď vývoje ekologů naroubovaný na název známé ekologické organizace:

Yesterday(včera): Greenpeace (zelený mír)

Today (dnes): green grudge (zelená zášť)

Tommorow (zítra): green terror (zelený teror)

Later (později)?: green war (zelená válka)?

And finally (a nakonec)?: green doctator ship (zelená diktatura)!

Takhle to vidím já, jen si nejsem jistý zda je ještě dnes, ikdyž těsně před půlnocí, nebo je již zítra.

11 0
možnosti
JK

Řekl bych, že ti jmenovaní jdou správným směrem a vy a vám podobní to sice ve své omezenosti trochu brzdíte, ale snad ne natolik, aby se to k přírodě vstřícné myšlení nakonec neprosadilo.

2 22
možnosti
Foto

M46a70r71e94k 75H83u22r41t

12. 2. 2020 9:40

Pane Kuthane přírodě jsme úplně ukradení. Jsme pouze jeden z druhů, co se během neskutečně dlouhé doby vyvinul a máme pocit, že máme rozum :-D a chceme během toho komicky krátkého okamžiku naší existence jako druhu ovlivňovat chod přírody.... ekvivalentem je přelévání oceánů vidličkou, taky by to šlo, ale....

10 1
možnosti
Foto

Není to ztráta času diskutovat z ekofanatiky?

13 0
možnosti
Foto

M35a64r53e77k 72H32u87r11t

12. 2. 2020 9:42

ano je, ale je třeba jejich touhy veřejně ukazovat a především vysvětlovat přepočítáním na peníze, protože lidi zajímá jen a pouze co kolik bude stát...

6 0
možnosti
JR

vic by zeleni aktiviste prospeli, kdyby si sbalili bagl a jeli protestovat proti kaceni destnych pralesu-to ohrozuje Zemi, ne Chvaletice....oni by meli dobry pocit a tady by byl klid;-)

13 0
možnosti
MS

R^ Pěkně napsáno. Dávám odkaz na článek fyzika Vladimíra Wagnera, který se do diskuzí na toto téma zapojuje často z titulu členství v uhelné komisi.

http://www.osel.cz/10885-degradace-hnuti-za-klima-v-cesku-je-nejspise-uplna.html

8 0
možnosti
JM

Ještě jeden argument. Představte si, že by všichni exportéři ropy si řekli, že ropa škodí a budou si těžit jen pro sebe. Na co bychom asi jezdili ? Stejně tak, kdybychom postavili další továrny, spotřebovávajicí onen přebytek elektřiny. tak se proud stejně vyveze , jen ve formě vyrobků. Navic se ukáže, že omezením vývozu vystřelí cena proudu mnohonásobně více. Pokud bude importerům chybět proud, musi zdražit tolik, aby poklesla spotřeba o chybějicí vykon. nebo přimo vypinat spotřebiče. To se odrazi na ceně i u nás. Zeleným ekologum jde hlavně o poškození společnosti . Proto útoči na nejvice sofistikované výrobky ( jaderná energie, auta, ale i chemické speciality jako roundup atd)

4 0
možnosti
JK

Vyšrouboval jste to do extrému... celkem běžná metoda určitých lidí. Jezdit bychom snad mohli i nadále, jen jde o zpohodlnělost nebo dokonce degeneraci ve společnosti, kdy se občan automaticky narve do auta, protože je to prostě pohodlnější než čekat na autobus. Přitom pokud by lidé zdegenerovaní nebyli a na autobus počkali - na úkor svého pohodlí - pak by na jedné jediné trase ubylo třeba i několik stovek automobilů denně. Opravte mne, jestli se mýlím.

0 7
možnosti
JH

J32a20k60u94b 20H54o52z90a

12. 2. 2020 8:20

Hledat u ekofašos (copyright Jiří Kulhánek) rozum, nebo třeba jen mozek, je zcela zbytečným vypětím sil.

10 0
možnosti
Foto

Ne dovážená elektřian není drahá, cena je srovnatelná.

A ano není tragedie elektřinu dovážet, tragedie je ničit si životní prostředí.

0 19
možnosti
PD

a až všichni podlehnou zelené ideologii, tak se bude dovážet odkud? Kde myslíte, že se vzala vysoká životní úroveň na Islandu, což byl ještě před 50 roky chudý ostrov rybářů? Z výroby elektřiny, kdy ji vyrábí 5x víc, než spotřebují. protože ji nemohou vyvézt jako energii, tak ji vyváží ve formě produkce hliníku

10 1
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik