Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dle vás se Země se klimaticky žene do záhuby a zelení šílenci to ve jménu zpomalování ještě zrychlují. Takže nezbývá než si vzít provaz a jít se zastřelit do rybníka, pro jistotu.

Nebo jste se skutečně zamyslela, něco si přečetla, zanalyzovala a máte nějaký návrh, jak z toho ven? Nebojte se, všechno bude sice podrobeno zdrcující kritice, ale dobré na tom bude, že jste schopná pozitivního myšlení.

0 0
možnosti
Foto

Paní autorko, nevím, do jaké míry máte odborné vědomosti o zmíněném problému, ale zdá se, že spíš také vznášíte.

A když už, tak připomínám 4. Cimrmanovu termodynamickou větu:

"V naší energetice bude mít stále větší význam peřina."

0 4
možnosti
ZH

Největší problém je v tom, že lidí je na planetě už příliš mnoho. Takže všichni Greténi by se v zájmu záchrany planety měli přestat množit, ideálně pak co nejdříve odejít ze světa.

7 1
možnosti
PS

Je zajímavé že kolem zelené hysterie je tolik průšvihů. Solární tunel století nebo bionafta. Teď nově elektromobilita. Al Gore má 50x větší majetek než když začal strašit s koncem světa opravdu si někdo myslí že to dělá pro planetu a peníze jsou vedlejší?

14 1
možnosti
MV

myslim, ze "dost" mate Vy, kdyz uz jste na zaver Vaseho dnesniho blogu tuto otazku polozila

3 15
možnosti

SouhlasR^.

Ti domýšliví utopičtí věrozvěsti, přeceňující jak vinu, tak možnosti člověka, jsou na tom jako pejsek Pucinek z Čapkovy bajky, který se při pohledu na dvůr zatopený lijákem kajícně doznává ke spáchání té velké loužičky:-).

7 1
možnosti
JZ

Dotaz k těm metaforám, které používáte - že nevíme, kudy vede cesta, jestli na ní nenarazíme do zdi, nespadneme do propasti, nespadne na nás lavina, po níž možná půjdeme sami a ostatní nás budou sledovat s různými pocity... Jen jsem se chtěl zeptat: jakými cestami tedy máme v životě jít? Chodit jen po těch starých známých a žádné nové neobjevovat?

4 1
možnosti
JB

To je fakt, nechoďte po starých známých schodech, zkuste si zalétat.

1 0
možnosti
MP

Nesouhlas."Normální holka, která putuje světem a vybírá to nejlepší...", píšete o sobě.Nu přeji Vám ať Vám modrá obloha a zbytky zelených lesů na toulkách dlouho vydrží...

6 1
možnosti
Foto

Ne Vám by rozhodně nad hlavou nelétali. Vy byste byla mezi těmi co vyletěli nejvýše.

6 24
možnosti
Foto

M44a22r30e65k 69H26u84r45t

19. 5. 2020 14:09

Pane Polický vám přijde slušné chtít po lidech neomezený účet na experimenty s energií? Víte, že na světě není dostatek stříbra, bez kterého nevyrobíte ani jeden solární panel, k pokrytí alespoň 10% světové potřey elektřiny? Bez jádra, plynu a uhlí prostě pokrok nebude. Vzdělaní lidé to vědí, ti co si chtějí namastit kapsu to vědí ještě lépe a z těch ostatních dělají dojné kjravičky. Tak na shledanou, tedy buuubuu

19 2
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik