Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Dotaz pro autorku k té fotce - zkusila jste zjistit, proč to vozidlo majitel takto připojil? Co když ten Superb měl prázdnou nádrž a ta elektřina byla jediná šance, jak se dostat k benzínce?

0 4
možnosti
Foto

Co to mění na faktu, že pro elektromobily zde naprosto není připravena nabíjecí infrastruktura?

8 0
možnosti
KT

a můžeme pokračovat. svět okázale blbne (tedy euroamerická civilizace především) s kovovými brčky a dřevěnými kartáčky na zuby a vůbec jí nevadí, kolik plastového odpadu vzniká u okýnek hospod. přitom by to hladce vyřešily jídlonosiče. kecy o hygieně neberu, to je dávno vyřešeno u mlíkomatů. nebo uni vratné krabičky.

6 0
možnosti
MK

Takze vy byste chtel v EU plosne zakazat vydej jidla do jednorazoveho nadobi? Nestala byte pak prvni ve fronty bojovniku pro silene ekologisticke diktature, tkera lidem zasahuje do zivota?

Tyhle uvahy nekterych lidi, kterym vadi regulace veci, ktere clovek v bezne zivote temere nijak nepociti, a chteli by je nahradit regulacemi, ktere by nuceme zasadne menily zpusob jak lidi a firmy existuji me vzdycky "pobavi".

1 0
možnosti
MA

M89y70d37l48á44ř 65A54d14a75m

26. 11. 2020 21:24

To chce klid a nohy v teple... O chudé se nebojte... ti si vždycky cestu najdou...

Před 100 lety chudáci chodili pěšky, střední třída jezdila drožkama a boháči jezdili prvními auty...

Dnes to bude stejné... chudí budou jezdit starýma benzínovýma a dýzlovýma plečkama s tím že je sem tam do nějakého centra města nepustí, střední třída bude jezdit euro6 a boháči budou lítat v elektru...

Až bohatí vybudují elektro sítě, prosadí nabíjecí mechanizmy a dopilují infrastrukturu, bude elektromobil dostupný za pár korun i pro střední třídu...

Minulost se opakuje, akorát v jiných kulisách.

3 12
možnosti
JS

ze svých daní nechci dotovat bohatým výstavbu dobíjecí sítě (není to v obecném zájmu, pouze v zájmu eko-lobby)

6 1
možnosti
JS

Pokud velkou část elektřiny vyrábíme pomocí fosilních paliv, tak je eauto holý ekologický nesmysl.

14 3
možnosti
Foto

Ono je na hraně smysluplnosti i při 100% energie z jádra.

3 2
možnosti
PR

P84e46t45r 12R18e91z38e87k

26. 11. 2020 20:31

Jsem rád, že žiju v Evropě, kde jsou emise regulovány. Pamatuju, jak to vždycky v zimě a kolem silnic smrdělo. A zpěněnou barevnou vodu v řece...

0 2
možnosti
JS

Běžte se podívat k Bečvě;-).

5 1
možnosti
JS

Co je to za blábol, že "aktivisté" kašlou na záplavu plastů?

A ten dojemný argument o dětech v dolech? Co jste autorko dělala doteď proti tomu abyste uchránila ty děti před prací v dolech na suroviny do baterií? Nikdy jste si nekoupila mobil, notebook? Nebo jen kritizujete a neumíte si odepřít?

2 11
možnosti
JS

víte kolik by si za život musela koupit mobilů a notebooků, aby spotřebovala stejně surovin na baterie, jaké má to auto? a ty baterie v tom autě taky nejsou napořád, takže za život je bude muset obměnit několikrát

9 0
možnosti
JS

Autorko promiň ale článek je plný demagogie. Například ten největší důkaz solární baroni, to není nic než naprosto špatně nastavená pravidla pro podnikání (proto byla o to taková rvačka). Stejně jako náš stát staví dálnice, které spolknou víc peněz než jinde v zahraničí a jejich dodavatelé se na nich napakují penězi chudých daňových poplatníků. Tak bude stejná demagogie tvrzení, že stavby našich dálnic jsou bičem bohatých na chudé. To by se dalo tvrdit o jakémkoliv výnosném podnikání, že podnikatel se napakuje díky chudým dělníkům a už jsme u marxismu-leninismu.

1 8
možnosti
KT

problém je v tom, jak se u toho krade. nejen fyzicky, ale díky přednostním informacím některých hlavně v možnosti a měřítku se účastnit

2 0
možnosti
JK

J24i63ř64í 63K19u48n11e19š

26. 11. 2020 19:32

Bohatí utahují chudým kohouty na základě jedné konference v Paříži. To jsem zvědav, kdo vysvětlí Číňanům, že si mají také utáhnout kohouty.

6 0
možnosti
TK

Ještě bych doplnil, že V4 se nachází v úplně jiné ekonomické fázi a má jinou historickou zkušenost, než země na západ od nás, a proto nechápeme, "co se to děje."

Přirovnal bych to k tomu, že dorazíte na oslavu o několik hodin později. Láká vás jídlo, zákusky, pití, chtěla byste tancovat, teprve se rozjíždíte a nechápete že lidé kolem vás už se jen tak plouží, protože pomalu přecházejí z fáze opojení do fáze kocoviny.. Státy na západ od nás, které minul socík, už jsou ve fázi kocoviny. Budeme-li počítat až odd WW2, tak75 let už žijí v tomto systému, žádná změna, žádná výměna rolí, to už se musí zajídat. To si my ani neumíme představit. ;-)

16 0
možnosti
JK

J79i44ř34í 16K45u90n70e55š

26. 11. 2020 19:35

Je taky možné, že západní špičky mají pocit, že si užili už dost a teď je třeba zachránit planetu. My si chceme konečně užívat...

1 0
možnosti
TK

Na jednu stranu s vámi souhlasím, na stranu druhou tento konzum fungoval jen dokud si ho "užíval" bohatší zlomek světa. Potíž je, že dnes už by vlastní auto chtělo 8 miliard lidí..

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik