Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zase to socanské "chudí". Ozývá se v poslední době nějak často, až mi to připomíná mou povinnou školní docházku za socialismu, kdy být bohatým byl téměř trestný čin. Věřte, že Němci i Britové to mají dobře spočítané a nebudou se jezdit učit do Číny, natož do Česka. I Čína už silně ozeleňuje ...asi je to nutnost. Naopak, my díky pár všeználkům a české stádovosti zůstaneme na chvostu technologického vývoje v energetice. Jak svět bohatne, je důležitější čistší vzduch než levná auta.

1 19
možnosti
MP

Jedno procento nejbohatších lidí na světě má dvakrát větší majetek než zbytek lidstva dohromady. Nevím, co mají Němci spočítané, ale už mají nejdražší elektřinu v EU a pořád jim chybí několik tisíc kilometrů vedení ze severu na jih. Čína se sice ozelenuje, ale zároveň neustále zvyšuje emise. Zkrátka a dobře, o co míň pravdy máte, o to vic machrujete vy všeználku...

7 0
možnosti
JS

Souhlas a karma R^

27 0
možnosti
KV

Máte pravdu. Ale to zbohatnutí bohatých je jen jedna strana věci. Ta druhá je řekl bych důležitější. Tou je politická stránka věci. Celé "zelené" hnutí setsakra zavání jinou barvou, rudou. A souvisí to právě s tou mobilitou obyvatelstva i s cenami za energie.

53 1
možnosti
RV

R62o55m71a78n 64V47o78l15n14ý

26. 11. 2020 13:36

však to se tak říká, co se stane, když utopíte "zeleného"? Nejdříve vyplavou peníze a pak komunista.

0 0
možnosti
KT

Já bych doplnil chudé duchem

1 22
možnosti
JB

Hm. Tak se doplňte, nikdo vám nebrání.

9 0
možnosti
BH

Problém je, že mladí poblouznění aktivistů žijící z peněz rodičů to nepochopí dokud zdroj sype oběživo...

64 0
možnosti
JB

též si často řikam kde ti aktviste berou čas, z čeho žijí. Vypada že peněz z dotaci maji dnes celkem požehnaně a dotace jsou naše daně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik