Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Jenom poznamku, nemuzete to vedet. Cina se chova jinak, nez jsme my zvykli a nikomu se nesmeje. Naopak z politickych duvodu se snazi pomahat, protoze si tim buduje cestu pro uzsi a dlouhodobe ekonomicke vztahy. Maji uplne jinou filosofii nez my. Nesmeje se a jejich politici jsou spise prekvapeni, co je vse u nas mozne a vcelku nechapou, proc se nasi politici chovaji, jak se chovaji.

0 0
možnosti
OD

Hm, kdybyste zkusila zanořit nosík pod povrch věcí, zjistila byste, že britští Bondi budou šmírovat členské státy EU, aby je pak žalovali pro nedodržení limitů, které hodlá UK prosadit jako "world leader" v likvidaci CO2 z povrchu zemského, kterou Britové hodlají spustit na globální konferenci na podzim v Glasgow.

Dozvěděla byste se také, že UK skončilo s jádrem, do 9!!! let chce skončit s uhlím a ropou, zakázat spalovací motory a stát se první zemí světa, kde se jezdí elektro.

Dále byste se dočetla, jaké karbon daně si Její Veličenstvo a Boris naplánovali vytáhnout z kapes poddaných a zjistila byste, že veškeré třeštění Die Gruenen vedle v BRD je vedle tohoto státního zločinu pouhá taškařice.

Pak byste mohla místo tohoto povrchního letáku stvořit opravdu peprný komentář, protože UK je krutě závislé na dovozu energie z Francie. Ta je z uhlí a jádra. UK chce plně elektrifikovat, ale už nyní trpí kritickým nedostatkem kapacity sítě i výroby.

Ti Bondi jsou jen malá ukázka, že UK není v současnosti ani člen, ani partner EU, ale škodící zmetek za humny.

0 0
možnosti
VV

A vy tomu clanku verite?;-D

1 6
možnosti

Nebojte, Sašo, bude hůř (viz. osvobození "rebelů" z XRUK britským soudem ...).

0 0
možnosti
JS

Souhlas, my si tady budeme budovat zelené zítřky z výrobků pocházejících z jedné nejvíce znečisťujících ekonomik. Ano je to schizofrenie a ti co jí mají by se měli léčit.

6 0
možnosti
OD

Naopak, bylo by fajn, kdyby si malej českej filuta už konečně pustil do hlavy myšlenku, že když se čínský bolševik chová jako čuně, my nemůžeme také. Alibizovat se tím, že pokud nějaké svinstvo probíhá někde jinde na světě, můžu ho dělat taky, je jen výrazem doživotní infantility chovance Husákova celoživotního pionýráku.

Vy ten čínský šunt kupovat nemusíte, ale chcete, protože je to levné a vypadá to jako brand ze západu. Víte proč čínská ekonomika tak jede? Protože lidé jako vy se už léta obouvají a oblékají místo u českých výrobců u stánků na levnou krásu strýčka Hočimina. Čínský komouš pochopil srdce eurosocky a zásobuje naše velkoprodejce jakéhokoliv levného šmejdu ve velkém a se slevou, kterou socka ráda, haraburdím, které čínské "nepřizpůsobivé" lidové síly vyrobí v gulegu za hrstku rejže a pár facek.

2 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik