Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když to nebyl blesk, tak to musel být člověk. Je jedno, zda nějaký aktivista nebo obyčejný tupec. Ale na následky má pak klima vliv, zatím jsme to znali jen ze záběrů z Kalifornie, dnes je to i tady, stejně jako tornáda.

0 0
možnosti

No v tom je právě ten rozpor. Hodne lidi rika, ze nejvetsim problemem je, ze jsou ty lesy plny kurovcovyho suchyho dreva, proto se ohen tak rychle siri.

1 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^ Za požár v Českém Švýcarsku může z největší pravděpodobností někdo, kdo tam rozdělával oheň. Za požár nemůže ani změna klimatu ani aktivisté, i když ti by občas zasloužili nasekat na holou.

3 0
možnosti

Já bych to klidně na nějakého aktivistu i svedl. Šel zkontrolovat, zda je les řádně neuklizený a přitom do toho hodil vajgla. :-)

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

J13o98s14e44f 67N17o14v23á26k

27. 7. 2022 15:24

Za požár samozřejmě mohou rostliny. Všude se cpou, rostou, pak ushnou a pak je zle!

Ujišťuju, ze kdyby tam byly jen krásné skály a jemný pisek, tak žádný požár nebude!

2 0
možnosti

Mentálně zaostalým nebo jinak řečeno, jednostranně zaměřeným ekoteroristům, nelze nic vysvětlit.

3 0
možnosti

Tak fajn, ale rád bych si poslechl spíše nějakého odborníka - třeba Cílka. I když to je geolog, nyní tabuizovaný, protože byl proti islámské imigraci. ...Ale obecně lesy jsou suché už dlouho, protože málo prší, a hořet bude zase, kupte si víc hasicích helikoptér a letadel.

0 0
možnosti

Cílka je plný internet, podobně jako třeba Bárty. Rádi se vyjadřují je všemu.

0 0
možnosti

Co třeba Afrika ?

Před oblíbeným strašákem "změny klimatu", zde byl věk ozonové vrstvy, El Nino, pak věk rozšiřování pouští... .

Evropa vlastně "sedí" na obrovské rozloze pouští severní Afriky, Sahara. Nedaleko pak je i Arabská poušť.

Pak tu je pohyb mezi obratníkem Kozoroha a Raka.

Právě když Slunce směřuje k obratníku Raka, tak Sahara přijímá nejvíce slunečních paprsků a k tomu se zde pak obrací zpět k rovníků, k podzimní rovnodennosti.

Proto v Evropě, a nejen zde dochází k vpádům horkého Saharského vzduchu, a navíc se i mění rovníková cirkulace a posun srážkových pásem, či jeho oslabení ...

Problém zde je i v určitém dogmatu, jež vedl k vytvoření sociální rovnostářské společnosti, jež se dělí na dvě části, na jednoduchou a individuální. Pak tu je i sázka na mladé generace, ale ty nemají zkušenosti a jednak vyrostly v uměle řízeném prostředí.

Společnost nemá duši, zdravé osvícené osobnosti, tu nahradily media a určití politici a je zde cítí byznys, kde se společnost vlastně udržuje v neustálém strachu, nejvíce prodávají katastrofické titulky.

Pak tu je ještě jeden fenomén a ten je dobře viděn v kontinuálním časové vývoji a vnímání.

Naše společnost je tím to vlastně upozorňována kde vlastně žije, kde dogma, jaké si matky planety padá, to že je velmi dynamická a drsná. Společnost má tedy být připravená a nevyčerpávat své zdroje, hned na prvním přírodním projevu, zde třeba Covid, ale pracovat vlastně s budoucností a vytvářet zdroje na ní.

2 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik