Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, a Hladík už si kapsu hladí.

1 0
možnosti
Foto

Pokud lidé nebudou mít z čeho platit za energie, pak ani nebudou nikam jezdit na dovolené. Vše je trochu složitější. Argument zahřívání vzduchu od vrtulí se mi zdá hodně mimo.

0 0
možnosti

Bohužel, celá Evropa byla naivní. Furt něco levného bude přitékat. Já u dražší Innogy - další si lebedili u levnější Bohemie. Babiš neřešil nic. Diverzifikaci rizik, ani pád společnosti. Jistě, pak 1 milion lidí musí přijmout spotové - nejdražší nabídky. Logicky jsou nespokojeni. Normální poctivec si zateplí barák a okna. Další na to dostanou dotaci, opět z cizího. Ti nejlepší? Postaví si i svoji chajdu a tak mají hnízdo. Už to šlo, zapomnělo se - vše očištěno ...

U nás jiné řešení jako jádro není. Nejlépe jej dát k výstavbě Kremlu. Další mohou aktivně navázat na prudivost Rakouska. Nejlépe se přilepit k nějakému obrazu. Sice to nic neřeší, no zase je činnost. Tak se dělá politika a ochrání ŽP.

1 0
možnosti
Foto

Já souhlasím s tím, že jádro a v budoucnu fúze je cesta. Na druhé straně každý větrník a každý solární panel je o dolar míň pro ruské agresory a turbanské teroristy.

S větrníky se budeme muset smířit. Dle mě je to stejná situace, jako když se do krajiny před nějakými 150ti lety začaly stavět první sloupy telegrafu a pak elektrického vedení. Postoj tehdejšího obyvatelstva musel být stejný, jako dnešního k větrníkům. A dnes už nikoho ani nenapadne mít s elektrickým vedením problém.

1 3
možnosti

Vzhledem k výhodnosti jádra není pro větrníky na našem území jediný rozumný důvod.

Srovnání s elektrickým vedením mi přijde poněkud mimo: VVN se na rozdíl od 150 m vysokých sloupů s vrtulemi v reliéfu krajiny poměrně dobře ztratí a místní vedení se už většinou dává do země.

3 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik