Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jak by bylo na světě líp kdyby tu nebyla ani jedna nebo spíš kdyby nemluvily

0 0
možnosti
Foto

On by se v letadle nedal používat kyblík. To je zásadní. ;-D

0 0
možnosti

akový Evropan bude topit vším, co mu přijde pod ruku. A až půjde k volbám, tak si bude vybírat politiky, kteří mu slíbí, že tohle zastaví.

Zdroj: https://ditetova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778502

Alexo, hraje to sice všemi barvami od zelené až po fialovou, ale tomuto zde tedy říkám hnědorudé udernictví 8-o Ona také hnědá nebyla opak rudé a obráceně, ale byly svými sestrami. !!

Pěkně jste to teda Uršule a Gretě vybarvila ... jak omalovánky. ;-DRv

1 0
možnosti

Tusim, ze ta hneda vznikne kazdopadne smichanim rude a pak jestli se nepletu zelene.

3 0
možnosti

Paní Ursula mě nesmírně zklamala, ostatně ani lidé kolem ní zjevně nestačí na některé nejzávažnější témata, která máme před sebou (klima, energie, migrace), a ještě to komplikují tím, že připouštějí jakýsi protiprávní stav kolem vakcinace proti covid-19. Pokud EK chce dbát na neporušování právních států a celkového právního prostředí EU, pak nemůže připouštět zásadní bezpráví v oblasti "dobrovolného" očkování vynucovaného totalitními praktikami. Je třeba mj. udělat vše pro odpoutání Evropy od ruského plynu. Migraci řešit jednotné, např. skandinávské země už přijaly určitá opatření, ale zčásti je to nutno koordinovat napříč Evropou.

0 0
možnosti

Nemůžete nechat Rusko na holičkách když nebudete odebírat ani ropu ani plyn ani uhlí ... plyn umožňuje Rusku zůstat ekonomicky napojené na Západ a nenecháte ho Čině ... nebo aspoň úplně celé. Má to i tento politický rozměr. Plyn musíte mít jako zálohu v každém případě dokud nebude dostatek vodíku a postavit plynovou elektrárnu je násobně levnější než jádro. Jaderné elektrárny jsou archaismus - složité, závislé na omezeném množství jaderného paliva (pokud by všichni stavěli jádro zásoby jsou na 50 let), jaderný odpad, nebezpečí výbuchu ...

0 0
možnosti

Střízlivě okomentováno a souhlas. Ještě dodám , pokud se Cirkus EU bude 12x do roka nesmyslně stěhovat z Brusele do 3trasburku a zpět tak nemají sebemenší morální právo nařizovat co máme dělat my.

3 0
možnosti

D38a90v56i19d 48C35e53c86h

8. 11. 2021 11:50

Jediny let, ktory ba mala tato osoba absolvovat je vyletiet z uradu.

2 0
možnosti

Velmi rozumně napsáno.

5 1
možnosti

P32e81t62r 90B22u36r44i85a87n

8. 11. 2021 11:35

Výmluva, že MUSELA navštívit sedm zemí za dva dny je trapná. Ten, kdo jí takto naplánoval schůzky počítal samozřejmě s tím, že je obletí v letadle a nikoliv, že je musela obletět v letadle, protože už takto byly naplánovány.

Nebylo vůbec životně důležité aby nějaká politická kvákalka musela být osobně přítomna v sedmi zemích za dva dny. Přínos nula.

A navíc v době možnosti on line konferencí, kteří bojovníci za snižování emisí pozoruhodně a sveřepě odmítají stále využívat. Což jen svědčí o tom, že jejich veškeré snažení je jen trapná velkohubá póza.

6 2
možnosti

Tohle je přesně tennzpůsob uvažování, který nikam nevede. Vy jste nikdy v její funkci nebyl, nemáte tušení o tom, co musí řešit, s kým a proč.

2 2
možnosti

V souvislosti s letem paní Uršuly zapadla jedna důležitá informace, kterou je třeba uvést na pravou míru. Ona totiž letěla proudovým letadlem, což je budoucnost létání na krátké vzdálenosti. Na ty dlouhé totiž nestačí prodlužovačky. Teď zbývá jen zjistit, jestli šlo o proud vyrobený z obnovitelných zdrojů...

7 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik